Puhdistan katon esikäsittelyssä mekaanisesti tiili tiileltä – vahingoittamatta kattoa. Kun katto on silmämääräisesti puhdas, ruiskutan katolle ammattikäyttöön tarkoitetun sammalentorjunta-aineen. Torjunta-aine imeytyy katolle ja tuhoaa kaiken kasvuston, mikä esikäsittelyssä ei vielä lähtenyt pois.

Kun levä, jäkälä ja sammalen juuri kuolee, se huuhtoutuu ennen pitkää sateiden ja lumien mukana katolta pois. Tästä annan myös kirjallisen 2 vuoden takuun!

Lopputulos: Toimenpiteen myötä katon väri kirkastuu ja tiilen kuluminen hidastuu. Puhdistus ja torjuntakäsittely ovat yleensä paras vaihtoehto 5–20 vuotta vanhoille tiilikatoille. Huollon yhteydessä tyhjennän räystäskourut ja vaihdan rikkinäiset kattotiilet ehjiin. Suoritan myös loppusiivouksen!

Joskus kuitenkin tiilen pinta on kulunut jo niin paljon, että pelkkä tiilikaton pesu tai puhdistus ei riitä. Pesun lisäksi tiilikaton pinnoitus lykkää kattoremonttia mukavasti tuonnemmaksi.

Käsittelyn vaikutus pitenee, kun katolta käydään poistamassa irtoroskat vuosittain. Voit kysyä myös edullista vuosihuoltosopimustani.