Sammalta ja muuta kasvustoa katolla? Tuplaa kattosi käyttöikä!

Hyvää kattoa ei kannata vaihtaa. Katon käyttöikään voidaan vaikuttaa, kun katto huolletaan oikeilla toimenpiteillä ja ajoissa. Joskus kattoremontti on ylimitoitettu operaatio. Toisinaan jopa katon pesu tai pinnoitus on ylimitoitettu huoltotoimi, esimerkiksi silloin, jos katolla on ainoastaan sammalongelmaa, mutta katon pinta on muuten hyvässä kunnossa. Tällöin riittäisi pelkkä sammalentorjuntakäsittely.

Tiilikaton puhdistus ja torjuntakäsittely – ilman painepesua – edullinen ja turvallinen vaihtoehto
On tärkeää, että katto puhdistetaan oikeilla toimenpiteillä vahingoittamatta tiilikaton pintaa, jos pinnoitukselle ei vielä ole tarvetta. Uusissa tiilissä on usein tiiltä suojaava pinnoiteaine, jota ei ole syytä vahingoittaa esimerkiksi painepesurilla.

Huoltotoimenpiteitä ei kannata ylimitoittaa!

Tiilikaton huolto, pesu ja myös tarvittaessa pinnoitus

Huopakaton puhdistus käsittely ja pinnoitus

BioComp mestari

Olen Sokevan kouluttama BioComp mestari ja keskittynyt lähinnä pientalojen ja rivitaloyhtiön kattojen huoltoon. Lisäksi myös terassien, seinien ja pihakivetysten pesu ja käsittely sammalen ja muun kasvuston torjunta-aineella (Benac 50). Myös kosteusvauriokäsittelyt (home, säde ja lattiasieni).

Torjunta-aine on täysin biohajoava eikä siitä ole vaaraa eläimille eikä ihmisille! Lisää tietoa saat Sokevan sivuilta https://sokeva.fi/tuote-osasto/pintojen-suojaus-ja-puhdistus/

Muistathan että kotona teetetyt työt ovat kotitalousvähennyskelpoisia , jolloin kattohuollon nettohinnaksi tulee n. 40 % vähemmän !

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!