Kodin aputyöt

Kiinnitän hyllyt, taulut yms. Noudan ja kasaan uudet huonekalut ja korjaan vanhat. Vaihdan ja kiinnitän lamput. Kytken pesukoneen, pesen ikkunat jne. Vaihdan tarvittaessa vaikka auton renkaat. Tai jos tarvitset toista avuksi töihisi. Myös pienemmät kodin remontit, kuten maalaukset ja tapetoinnit mahdollisia. Soita ja kysy!

Kodin ja kiinteistön ulkotyöt

Leikkaan nurmikot, haravoin. Puhdistan ja asennan rännit, raivaan vesakot. Pesen, maalaan puutarhakalusteet ja terassit. Korjaan ja maalaan aidat. Teen lumityöt ja hiekoitukset yms.
HUOM! Kodin ja vapaa-ajan asuntojen tarkastus- ja huoltokäynnit, kun et ole itse paikalla, lomalla tms., kuuluvat myös palveluihini.

Kattohuollot 

Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa kahdesti vuodessa: keväällä ja syksyllä. Kuitenkin säännöllinen huolto jää usein tekemättä. Kun kattoa huolletaan säännöllisin huoltotoimenpitein, säästytään odottamattomilta vahingoilta ja isoilta korjauskuluilta.
Kodinmiehen ammattilaisen tekemällä säännöllisellä kattohuollolla katon käyttöikä voidaan jopa tuplata. Erikoisalaani on katolla olevan kasvuston poisto ja torjunta – kattoa vahingoittamatta.Kartoitan kattonne kunnon. Kartoituksen jälkeen osaan suositella ja tarjota oikeaa huoltotoimenpidettä juuri teidän katollenne. Kartoitus on maksuton.Tutustu palvelut linkin alalinkeistä kattojen huolto vaihtoehtoihin.

Digi- ja tietotekniset palvelut

Ongelmia tietokoneen kanssa? Asennan ja säädän tietokoneet, asennan ohjelmat, internet liittymät, digiboxit, televisiot. Olen oma atk-tukenne.

Palvelut senioreille (omaishoidon tuki)

Asioin puolestanne kaupassa, apteekissa yms. Lisäksi tietysti kaikki edellämainitut kodin aputyöt. Tiedustele!

Muutto- ja kuljetusapupalvelut

Autan muutossa ja puran sekä kasaan kalusteet. Kuljetan/haen  tavarat.

Palvelut yrityksille

Hoidan huolto/talonmiesten tuuraukset. Kaikki mahdolliset ammattitaitooni kuuluvat aputyöt tulevat myös kysymykseen. Olen myös traktorin ajotaitoinen (Bobcat, Valtra Wille, lakaisukoneet yms.)

Tapetoinnit, laminaatin asennukset, maalaukset

Tapetoinnit, maalaukset ja laminaattien asennukset kuuluvat myös palveluihini. Vankalla ammattitaidolla tietysti!